×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1400/12/07 - 08:35
  • بازدید : 52
  • تعداد بازدید : 51
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
پنجمین کنگره بین المللی داروسازی Pharmacy-Updates

سومین روز کنگره - 5 شنبه 28 بهمن 1400

در 5 پنل:

پنل پنجم
فیلم

برنامه پنجم :

 در سومین روز از پنجمین کنگره بین المللی داروسازی و چهارمین همایش سالیانه آیفارمز، پنلی با حضور مشترک دکتر عارفه جعفریان و دکتر عطیه هاشمی با موضوع آشنایی با مفاهیم و کاربردهای ژن درمانی برای داروسازان برگزار گردید.
 در این جلسه دکتر جعفریان ابتدا انواع روش های شیمیایی و فیزیکی و بیولوژیکی ژن درمانی را شرح دادند که عمدات بر مبنای وکتور ویروسی است. مارکت های ژن درمانی مورد بررسی قرار گرفت و درنهایت ایشان مطالعات ژن درمانی صورت گرفته برای درمان دیابت را شرح دادند.
 درادامه دکتر هاشمی، عضو هیئت علمی گروه بیوتکنولوژی دارویی، به مکانیسم عملکرد، محدودیت ها و پیشرفت های Crispr Gen Therapy اشاره کردند و اظهار داشتند جدی ترین و مهمترین وکتور برای Crispr Gen Therapy ،آدنو ویروس(aav)میباشد. نهایتا clinical trial توسط ایشان مورد بررسی قرار گرفت.
پنل چهارم
فیلم

برنامه چهارم :

 در ادامه روز سوم کنگره بین المللی داروسازی و چهارمین همایش سالیانه آیفارمز جلسه اى با عنوان هزینه اثربخشی در سفر دارو از آزمایشگاه تا مارکت، با حضور آقاى دكتر محمدرضا اميرصدری، دکتر زهره محمدی، دکتر هما فقيهی، دکتر علی رستگاری و دکتر احمد رضا برازش برگزار شد.
 در ابتداى اين جلسه، آقاى دكتر محمدرضا اميرصدرى در رابطه با كاربرد آنالیزهای هزینه-اثربخشی در داروسازی و بررسی ارزیابی اقتصادی انجام تست غربالگری دیابت در داروخانه‌های ایران صحبت كردند.
 در ادامه ى اين جلسه، دكتر محمدى در خصوص مسير محصولات دارویی از آزمایشگاه تا بازار و فرصتها و چالش‌هاى اين مسير صحبت كردند. همينطور ايشان ATMP ها را معرفى و پيشرفت آنهارا مورد بررسى قرار دادند.
 در ادامه، دكتر محمدى گفت‌و‌ گويى با حضور دکتر هما فقيهی، دکتر علی رستگاری و دکتر احمد رضا برازش داشتند و چالش‌هاى دانشجويى كه در مسير ثبت فراورده قرار دارد مورد بحث قرار گرفت.
پنل سوم
فیلم

برنامه سوم :

در سومین روز از پنجمین کنگره بین المللی داروسازی با حضور دکتر شکوفه نیک فر و محمدمهدی مجاهدیان، عضو هیات مدیر دانشگاه علوم پزشکی ایران برگذارشد.
جلسه امروز پیرامون موضوعات انگیزش نیروی کار و مدیریت منابع انسانی (HRM) بوده است. در ابتدا به طور کلی در مورد مدیریت و مدیریت موثر صحبت شد و وی نیروی انسانی را ارزشمند ترین سرمایه سازمانی دانستند. در ادامه ایشان به یکی از مشکلات مسئولان فنی، نبود توانایی در اهدای پاداش و تنبیه دانستند.
در انتها استفاده از شیوه های مختلف وجدید و خلاقاته پاداش و تنبیه را عامل خلاقیت، ماندگاری و رضایت مشتریان وتحقق اهداف سازمان دانستند.
پنل دوم
فیلم

برنامه دوم‌ 

 در صبح روز سوم، در راستای برنامه های بازآموزی پنجمین کنگره بین المللی داروسازی و چهارمین همایش سالیانه آیفارمز، پنل داروهای ضد ویروس و داروهای ضد التهاب غیراستروئیدی توسط اساتید، دکتر فرزاد کبارفرد و دکتر مهسا اعظمی موحد برگزار شد. 
 در ابتدا دکتر کبارفرد به معرفی آنالوگ های نوکلئوزیدی و استراتژی پروتایپ در درمان های ضد ویروسی و در ادامه به بیان چالش های این مسیر پرداختند.
 در ادامه مکانیسم متابولیسم پروتوتایپ ها پرداختند و در پایان این بخش با توجه به نکات مطرح شده در جلسه، توضیحی از آناتومی داروی رمدسیویر ارائه دادند.
 دکتر اعظمی در ابتدا در رابطه با فرآورده های ضدالتهابی غیر استروئیدی یا NSAIDs و موارد استفاده آن ها توضیحاتی ارائه دادند. 

 در ادامه، با توجه به کاربرد گسترده این داروها در جامعه به بررسی عوارض جانبی آن ها در ارگان های مختلف و تداخلات دارویی پرداختند.

پنل اول
فیلم
برنامه اول :
 در شروع برنامه های بازآموزی پنجمین کنگره داروسازی ایران و جهارمین همایش سالانه آیفارمز، دکتر مریم تبرزد و دکتر محمد حسین یزدی، در پنل روشهای نوین زیست فنآوری در داروسازی سخنرانی ایراد کردند. 
 در شروع وبینار دکتر تبرزد به تعریف بیوتکنولوژی دارویی و انواع پرکاربرد فناوری ها در علوم دارویی پرداختند. در ادامه فراورده های پپتیدی و پروتئینی نوترکیب و آنتی بادی های انسانی مونوکلونال و انواع واکسن ها مورد بحث قرار گرفتند. در نهایت این سخنرانی با فراورده های اسید نوکلئیکی و تکنولوژی آنتی سنس بحث به پایان رسید.
 در پی صحبت های ایشان، دکتر یزدی با توجه به چالش های مطرح شده در این ایام در رابطه با ویروس کرونا به بیان تاریخچه ای از این بیماری پرداختند. در ادامه به طور جزئی تر وارد بحث شدند و توضیح بیشتری در رابطه با واکسن ها و پلتفرم های مختلف طراحی واکسن به سمع حضار رساندند.‌
 

 

  • گروه خبری : اخبار علمی
  • کد خبر : 114005
کلید واژه
تنظیمات قالب